+389 (02) 3109-518

 

Ценовник

Дестинација Кола 4+1 Автобус 17+1 Автобус 42+1+2
Skopje, Panorama tour (short) По договор По договор По договор
Skopje, Panorama tour (Long) По договор По договор По договор
Skopje – Skopje airport По договор По договор По договор
Skopje – Ohrid, Macedonia По договор По договор По договор
Skopje – Thessaloniki, Greece По договор По договор По договор
Skopje – Athens, Greece По договор По договор По договор
Skopje – Sofia, Bulgaria По договор По договор По договор
Skopje – Belgrade, Serbia По договор По договор По договор
Skopje – Pristina, Kosovo По договор По договор По договор
Skopje – Tirana, Albania По договор По договор По договор
Skopje – Podgorica, Montenegro По договор По договор По договор
Thessaloniki, Greece – Pristina, Kosovo По договор По договор По договор
ДЕСТИНАЦИЈА ПО ВАШ ИЗБОР По договор По договор По договор

Тип на возило

До 100 km

Над 100 km

Викенди неограничено

Неограничено
3+

Неограничено
7+

Неограничено
14+

Месечно

Chevrolet Spark 1.0

20
1230

0.10
6.15

65
3.997

25
1.537

22
1.353

18
1.107

По Договор

Kia Picanto 1.0

20
1230

0.10
6.15

65
3.997

25
1.537

22
1.353

18
1.107

По Договор

Chevrplet Aveo 1.2

25
1.537

0.10
6.15

75
4.612

30
1.845

25
1.537

20
1.230

По Договор

Hyundai Getz 1.3

25
1.537

0.10
6.15

75
4.612

30
1.845

25
1.537

20
1.230

По Договор

Kia Rio 1.4

30
1.854

0.12
9.22

80
4.920

35
2.152

30
1.845

25
1.537

По Договор

Peugeot 206 1.4

30
1.854

0.12
9.22

80
4.920

35
2.152

30
1.845

25
1.537

По Договор

Ford Fokus 1.4

35
2.152

0.15
9.22

85
5.227

40
2.460

35
2.152

28
1.722

По Договор

Opel Astra 1.4

35
2.152

0.15
2.152

85
5.227

40
2.460

35
2.152

28
1.722

По Договор

Chevrolet Aveo 1.3 Deisel

35
2.152

0.15
2.152

85
5.227

40
2.460

35
2.152

28
1.722

По Договор

Shevrolet Cruze 1.6

45
2.767

0.17
10.45

90
5.535

45
2.767

40
2.460

35
2.152

По Договор

Subaru Forester 2.0 - 4WD

49
3.013

0.20
12.3

100
6.150

50
3.075

45
2.767

40
2.460

По Договор

Возила...

VDL BOVA FUTURA
Високо туристички автобус опремен со удобни 43+2 седишта за далечни патувања...

Chevrolet Epica
Лимузина со 4/5 врати, автоматска климатизација, ABS, електрични греачи на седиштата...

Mercedes Sprinter 313
VIP LUX комбе со 17+1 кожни седишта, комплетно опремен, клима уред WEBASTO, LCD, DVD, фрижидер...

Повеќе...