+389 (02) 3109-518

Контакт Форма

Почитувани, доколку сакате да резервирате некое од нашите возила ве молиме да ни испратите емаил порака за резервација. Ви Благодариме.

_____________________________________________________________________________________________________

Име и презиме: • Датум на земање на возилото:

 • Датум на враќање на возилото:

 • Коментар:

  Локација

  Бизнис Центар Буњаковец,
  бул. Партизански Одреди 21 A2/1 локал 6, 1000 Скопје
  Tелефон:+389 (02) 3109-518
  E-маил:arbo@t-home.mk