+389 (02) 3109-518

 

лого

Арбор Тоурс

 1. ТДППДС АРБОР ТОУРС поседува лиценца за организирање и извршување на домашен и меѓународен транспорт на патници, за сите свои возила:

  OPEL VIVARO TOUR - КОМБЕ 7+1

  MERCEDES SPRINTER 313 - МИНИБУС 17+1

  VDL BOVA FUTURA - TУРИСТИЧКИ АВТОБУС

  VDL BOVA FUTURA VIP - TУРИСТИЧКИ АВТОБУС

  CHEVROLET EPICA - ЛИМУЗИНА 2.0 VCDI

 

Доколку Ви е потребен сигурен и удобен превоз, туристички посети на одредени градови во Македонија или надвор од неа, посета на концерти, саеми, семинари, шопинг тури, индивидуални излети за помали или поголеми групи, регионални и меѓународни собири, доволно е само да ни се обратите за професионална услуга.
Ви стоиме на располагање како Ваш партнер, со високи стандарди на квалитет и знаење за логистика и транспорт на патници низ целиот свет. Нашиот искусен тим на професионални возачи и високо квалитетните транспортни возила, Ви нудат комфор, сигурност и брза, комплетна и професионална услуга.
Нашата мисија е целосна посветеност и исполнување на потребите и барањата на нашите клиенти.

 

Заштедете го Вашето време и Вашите пари...

Патувајте со АРБОР ТОУРС!

 

ArboTravel

Туристичка агенција

www.arbotravel.com

Повеќе...